+36/70-678-1979 (HU)
+359/899-942-096 (BG)
info@bolgarvakacio.hu

Utazási infók

Utazás repülővel
Azoknak, akik szívesen választják a kényelmes, gyors utazást mindenképpen javasoljuk a Wizz Air fapados légitársaság igénybevételét. A Wizz Air légitársaság jún. 13-tól szept. 12-ig minden kedden, csütörtökön és szombaton fapados repülőjáratot indít a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről Budapest – Burgasz – Budapest útvonalon.
További információért ill. járatfoglalásért, kérjük, látogassa meg a Wizz Air internetes
oldalát – www.wizzair.hu-t.
Menetidõ: 1 óra 10 perc
A Napospart Burgasz repülőterétől 30 km távolságra található.
A repülőtéri transzfer ára egy irányban 10 EUR/fõ (kb. 3000 Ft), helyszínen fizetendő.

nyaralás bulgáriában repülővel

 

Utazás autóval
Napospart Szerbián keresztül:
Budapest – Szeged – Belgrád – Nis – Szófia – Plovdiv – Stara Zagora – Sliven – Burgasz – Neszebár – Napospart.
Az út hossza 1150 km, ebbõl kb. 900 km autópálya. Menetidő kb. 15 óra. A szerb oldalra átérve érdemes forintot dínárra vagy euróra váltani, mert a szerb autópályadíj (egy irányba kb. 15 euró/személyautó) ebben fizetendõ, ha dínárban történik a fizetés kb. 20 %-kal olcsóbb. A gyorshajtásra fokozottan vigyázzanak, mivel a kirótt büntetések elég magasak. A határ után a Belgrád felé vezetõ autóúton kell végig menni. Beutazás során Romániában és Szerbiában is elegendő a személyi igazolvány.
Személygépkocsival történõ utazás esetén nemzetközi zöldkártya kiváltása kötelezõ, amit minden esetben ellenőriznek!

Napospart Románián keresztül:
Budapest – Szeged – Arad – Nagyszeben – Bukarest – Rusze – Varna – Napospart. Az út hossza 1170 km, ebbõl nagyjából 400 km autópálya.
Menetidõ kb. 17 óra.
A Romániából történő határátlépés gyors, és adminisztrációmentes.

nyaralás bulgáriában autóval

Benzinkutak: A fõútvonalak mentén megtalálhatók a nagy nemzetközi olajtársaságok kútjai OMV, Shell, Lukoil), amelyek olykor a magyar színvonalnál is magasabb szolgáltatást nyújtanak, az üzemanyag ára hasonló, mint Magyarországon.   

Utazás vonattal
A MÁV bolgár tengerparti ajánlatai a www.mav.hu internetes oldalon tekinthetők meg. Beutazás során Romániában és Szerbiában is elegendő a személyi igazolvány.

nyaralás bulgáriában vonattal

Utazás autóbusszal: az Eurolines autóbusz társaság a nyár folyamán járatokat indít Budapest – Napospart-Budapest útvonalon, bővebb információ a www.eurolines.hu honlapon olvasható! A járat neve Napospart Express.

 

nyaralás bulgáriában busszal