+36/70-678-1979 (HU)
+359/899-942-096 (BG)
info@bolgarvakacio.hu

Programok

Isztambul, egy és két napos autóbusz-kirándulás. A két napos kirándulás alatt a résztvevõket 3 *** szállodában helyezzük el. A program a következõket tartalmazza: Reggeli, ebéd, városnézés (Kék Mecset, Hippodrum – és autóbusz-kirándulás Isztanbul ázsiai részébe). Bõrdíszmű üzem megtekintése vásárlási lehetõséggel. Sétahajózás a Boszporusz csatornán, a két napos program alatt esti varietémüsor vacsorával.

istambul felülrőlkilátás a boszforuszra

 

híd európa és ázsia közöttIstambul a félholddal

 

Istambul galata híd

 

 

 

Szozopol és a Ropotamo-folyó (egész napos program) Napospartról kiindulva útba ejtjük Pomorie-t, ahol megtekintjük a Szt. György kolostort. Szozopolba látogatunk, ahol helyi idegenvezetõnk segítségével ismerkedünk a hangulatos óvárossal. Sétánk után elfogyasztjuk jól megérdemelt ebédünket a Szélmalom étteremben. Délután áthajózunk a Ropotamo folyó deltáján, ahonnan betekintést nyerünk a nemzeti park élõvilágába. Koradélután Burgaszban kötünk ki, ahol némi szabad program után bázisunkra, Napospartra indulunk vissza.

 

szozopol_nyaralás bulgáriában

szozopol_óváros _nyaralás bulgáriában

szozopol_kikötő_nyaralás bulgáriában

 

Várna – Delfináruim (egész napos program) Egynapos kirándulás autóbusszal!
Látogasson el a bolgár Fekete tenger fõvárosába. Várna Bulgária 2. legnagyobb városa, ahol rengetek látnivaló várja az odaérkezõket. A program menete a következõ: – Aladzsa kolostor megtekintése – A delfináruim programja felejthetetlen élmény lesz Önnek és gyermekei számara – Ebéd egy tradicionális bolgár étteremben – Szabad program keretein belül séta a város központjában, shopping.

nyaralás Bulgáriában_várna _kikötővárna nyaralás Bulgáriában

 

Várna katedrális nyaralás Bulgáriábanaszparuhovói híd este

 

 

 

 

 

delfinárium nyaralás Bulgáriában

 

Bolgár falu (Esti program)

Tipikus bolgár nemzeti stílusban berendezett falusi ház megtekintése, ahol ízelítõt kapunk az egykori bolgár nép szokásaiból. A vendégek szórakoztatásáról gazdag folklór müsor gondoskodik, az est fénypontja a parázstánc. A szórakoztató müsor közben 4 fogásos vacsorát fogyasztanak a vendégek, amelyhez természetesen korlátlan mennyiségü vörös és fehér bor társul. A gyerekekre is gondoltak a rendezõk, hiszen számukra rengetek, vetélkedõvel készülnek.

néptánc nyaralás Bulgáriábannyaralás Bulgáriában bolgár falu

 

parázsjárás nyaralás Bulgáriában

 

 

Vitorlázás, yacht charter, sétahajózás, akár több napra is. Vitorlás, vagy motoros yacht bérlése teljes személyzettel, akik hozzájárulnak az Ön zavartalan pihenéséhez.

regata nyaralás BulgáriábanMarina Dinevi yacht club

 

vitorlás nyaralás Bulgáriában